Kuten monet tietää, koneeni hajosi heinäkuun puolivälissä ja vasta elokuun puolella sain uuden. Nyt taitaa olla ensimmäinen kokonainen viikko tällä uudella koneella takana. Tästä syystä blogini on joutunut unholaan, en ole päässyt päivittämään tätä lainkaan.

Lukion toinen vuosi on siis startannut, ensimmäinen koulupäivä oli keskiviikkona ja heti torstaina alkoi kunnon opiskelu. Edessä on täpötäysiä lukujärjestyksiä ja itsenäisesti suoritettavia kursseja, tässä jaksossa psykologian ainoa pakollinen kurssi. Siihen täytyy todellakin panostaa, sillä ajattelin kirjoittaa ensi vuonna psykologian. Vielä mitään tavoitteita ei ole, mutta eiköhän vähintää M:ää lähdetä hakemaan. Tämä selvinnee tarkemmin sitten, kun oon tässä jaksossa käynyt kussit 1 ja 3 ja ensi jaksossa kurssit 4 ja 5. Kakkonen jää jälleen kerran itseopiskeltavaksi. Typerä lukio.

Eilen sain suunniteltua erään Billshido-ficin, josta tulee esikoiseni tällä parituksella (tietty lyhyempiä on tullut kirjoitettua, mutta niitä ei mitenkään voi verrata suunnilleen kirjan kokosiin tuotoksiini.) Tänään aloitin itse kirjoittamisen, eikä nyt ole kovinkaan lupaavalta tämä alku näyttänyt. Koossa on kuuden tunnin jälkeen 473 sanaa. Teen koko ajan kaikkea muuta. Lisäksi aikaa menee hirveästi pohjatyöhön. Tässä ekassa osassa (ja muutamassa tulevassakin) eletään vuotta 1998, itse olin tuolloin viisivuotias. Joten nyt täytyy siis koko ajan katsoa faktoja, miettiä, mitä biisejä silloin kulutettiin ja tutkia minkänäköisiä ihmiset olivat pukeutumiseltaan, mikä oli in ja mikä out. Myöskin automalleja jouduin etsiskelemään.

Tämän kirjoituksen luettuaan kaikki on oppinut musta uuden faktan: jos mä teen jotain, mä teen sen kunnolla. Syvennyn aiheeseeni pohjamutia myöten. Siksi olen niiiiiin toivottoman hidas.

Vissiin seuraavaksi pitäisi lähteä jatkamaan kirjoitusta. Sovin itselleni sulkevani koneen kuudelta, mutta aika taitaakin siirtyä seitsemään. Sitten seitsemältä lähden tekemään läksyjä - thank god matikan läksyt on jo kunnossa! Matemaattinen analyysi ei ole mikään vahvin alueeni...